Cleverdesk Exact Online koppeling

Cleverdesk heeft sinds kort een standaard financiële koppeling met Exact Online. Het is mogelijk om meerdere administraties uit Exact Online aan te sluiten op Cleverdesk.

logo exact onlineCleverdesk en Exact Online

Cleverdesk wordt na de koppeling met Exact leidend voor het aanmaken en registreren van Klanten, leveranciers, verkoop en inkoop.

Hoe werkt het precies?

Nadat in Cleverdesk een factuur is goedgekeurd (dit betreft zowel inkoop als verkoopfacturen) zal Cleverdesk de factuur inclusief bijlage en factuurregels overzetten naar Exact Online. Exact Online zal het boekstuknummer genereren voor de inkoopfacturen en dit nummer wordt in Cleverdesk zichtbaar. In Exact moeten de boekingen vervolgens nog definitief verwerkt worden.

Wanneer de klant of leverancier nog niet bekend is in de Exact Online administratie zal deze ook automatisch aangemaakt worden inclusief bankrekeningnummer.

Ter accordering

Gaat er iets mis met het overzetten van de factuur? Dan zal de factuur in Cleverdesk weer de status ’ter accordering’ krijgen zodat de factuur en factuurregels aangepast kunnen worden en opnieuw gesynchroniseerd worden met Exact Online.

Voordeel van de koppeling

Het voordeel is dat alleen de financiële boekhouding toegang hoeft te krijgen tot Exact Online en al het operationele personeel in Cleverdesk werkt.


Op zoek naar een Exact Online koppeling?

Benieuwd naar de mogelijkheden met de Exact Online koppeling en jouw pakket? Neem vrijblijvend contact met ons op.