Office Service Nederland kiest voor Cleverdesk

Office Service Nederland | Cleverdesk

Office Service Nederland gespecialiseerd in montage van kantoor-, school-, zorg- en horeca meubilair. Zij monteren meubels van verschillende Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. OSN is gevestigd in Hoogeveen op bedrijventerrein de Wieken, maar werkt landelijk en internationaal.

Gekozen voor Cleverdesk

Office Service Nederland zocht een manier om een beter overzicht te krijgen op de werkbonnen. Daarbij wilden zij inzicht in de inzet van medewerkers en materieel op locaties. Het liefst met een goede visuele planning voor het behouden van overzicht.

Na een analyse van de behoefte deden wij een gericht voorstel voor de implementatie van Cleverdesk. Hierbij hebben wij de werkbonnen van OSN als basis gebruikt. In zijn eigen omgeving ziet de  medewerker nu een overzicht van alle openstaande opdrachten per dag. De medewerkers hebben daarmee direct inzicht in de artikelen die ze mee moeten nemen voor de klus.

Kantoor in control

De handleiding voor het monteren van de verschillende meubels kan de collega vanaf kantoor toevoegen aan de werkbon. Hiermee kunnen monteurs sneller hun taken afronden. Ook kan de klant op locatie direct de werkbon digitaal aftekenen. Vervolgens kan op kantoor de factuur opgemaakt worden. Nog voor de bus weer op weg is naar de volgende klus.

Tenslotte hebben wij onze planningsmodule ingericht voor Office Service Nederland. Zo zijn alle materiaalstukken en medewerkers in één overzicht beschikbaar. Hierdoor ziet iedereen op kantoor welke monteurs en materieel beschikbaar zijn. Ook ziet de planner meteen welke opdrachten nog uitgevoerd moeten worden. OSN heeft hiermee meer inzicht in de beschikbare mensen en middelen en de opdrachten die uitgevoerd moeten worden.

Wij zijn trots op weer een Cleverdesk klant erbij!

Meer weten over deze case (of andere)?

Cleverdesk is onze standaard omgeving waar alle aspecten van goed projectmanagement samenkomen. Voor OSN betekende dit heldere werkbonnen waar alle aspecten in samenkomen. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen aan de beste werkwijze? Klik hier voor contact.