Zuidema Groep doet de handen op elkaar voor Cleverdesk

Een lang proces ging eraan vooraf, vele koppen koffie, een analyse, een processchema, nog een gesprek. Immers, soms is het lastig om elkaar direct te begrijpen of is het moeilijk om allerlei partijen bij elkaar te krijgen. Maar het is gelukt. Het Management Team van de Zuidema Groep heeft gekozen voor Cleverdesk. In de combinatie met de software van Bouwinfosys uit Tilburg zorgt Cleverdesk voor een integrale oplossing voor Zuidema op het vlak van planning, onderhoud en uren. 

Het management kreeg in de gaten dat de bestaande omgeving onvoldoende was. Tijdens de zoektocht naar een goede oplossing, werd duidelijk dat de functionaliteit van BouwInfoSys uitgebreid moest worden. Met deze kennis in het achterhoofd werd namen zij contact op met Cleverdesk.

Zuidema Groep Hoogeveen kiest voor Cleverdesk

Zuidema is een prachtig familiebedrijf met diverse onderdelen actief in de GWW en recycling. (zie: www.zuidema-groep.nl)  Zuidema is zeer actief in de regio. Zij verzorgen voor overheden, bedrijven en aannemers projecten op het gebied van infrastructuur, van het afgraven, het leveren van de grondstoffen tot de definitieve oplevering. Bovendien houden zij zich actief bezig met recycling en afvalstromen. Hierdoor valt te zeggen dat de Zuidema Groep een belangrijke rol vervult in de regio.

Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking en bedanken Zuidema voor het vertrouwen.